Tässä blogissa kirjailen ajatuksiani kokkikoulusta ja lisäilen kuvia, sekä reseptejä.
perjantai 25. syyskuuta 2015
MUREKEMASSAT
Murekemassoja voi tehdä niin lihasta, kalasta kuin kasviksista.
Tässä perusohje jauhelihamurekemassalle:
400 g Jauhelihaa
1 dl Korppujauhoja
2 dl Vettä
1 Sipuli
1 Kananmuna
Suolaa yms. mausteita
1.Turvota korppujauhoja vedessä.
2. Freesaa sipuli pannulla. Lisää jauheliha, sipuli, kananmuna sekä mausteet.
3.Sekoita hyvin.
4. Paista pieni määrä massaa, ja tarkista maku.
5. Muotoile massasta pihvejä ja paista ne pannulla. Lopuksi pihvit voidaan laittaa vähäksi aikaa uuniin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti